Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Πόρτο Καρράς: Πού κόλλησαν τα σχέδια Στέγγου

Όταν πριν από περίπου 12 χρόνια ο Κώστας Στέγγος και ο όμιλος Τεχνική Ολυμπική έκαναν την έκπληξη στον διαγωνισμό της Εθνικής Τράπεζας και έπαιρναν το συγκρότημα Πόρτο Καρράς μέσα από τα χέρια ισχυρών ανταγωνιστών είχαν εξαγγείλει μεγαλόπνοα σχέδια. 




Ακολούθησαν πολλά χρόνια συγκρούσεων με υπουργούς, βουλευτές, τοπικούς επιχειρηματίες και την τοπική κοινωνία, που συνοδεύθηκαν από προσπάθειες συγκομιδής υπεραξιών την περίοδο της χρηματιστηριακής παραφροσύνης.

Τώρα αποδεικνύεται πως επενδύσεις για την ουσιαστική ανάπτυξη του συγκροτήματος δεν έγιναν, είτε γιατί δεν το επέτρεψαν οι συνθήκες (μια ντουζίνα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είχαν διαγραφεί από τον Γ. Παπανδρέου το 2004 όταν, υπό τον σημερινό δήμαρχο του Αριστοτέλη Χαλκιδικής, Χρ. Πάχτα, επιχείρησαν να περάσουν τροπολογία που διευκόλυνε την κατασκευή παραθεριστικών κατοικιών), είτε γιατί εδώ και αρκετά χρόνια ο όμιλος του κ. Στέγγου αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Πρώην υπουργός και τοπικοί παράγοντες της Θεσσαλονίκης επιχείρησαν να αφαιρέσουν από τον κ. Στέγγο την άδεια καζίνο εντός του συγκροτήματος και αναγκάστηκε να καταφύγει σε τηλεοπτικές εκπομπές για να τους εκθέσει.




Πηγή:radargreece



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου